Momsrapport!

I dag började jag med att åka upp på byn så fort stallet var klart på morgonen för att träffa hon som gör min nya hemsida. Vi började med den i höstas men senhar jag tappat gnistan lite, men nu är vi på gång igen!
 
Sen redjag lite, först tant som fick gå ut en sväng och sedan Szum på banan. Med Szum fungerade galoppen rätt bra i dag, i alla fall såpass att vi kumde galoppera flera varv på volten och att han korta stunder (typ två-tre galoppsprång) gick lite av sig själv! Avslutade med att ta inChokladen och gå en promenad med henne, det gick hur bra som helst att stå uppbunden ensam inne och gå ner till grannens hus var i hennes värld visserligen intressant men inte alls någon stor grej!
 
Pysslade lite med sommarhagarna, bokförde och åt innan jag åkte i väg för lektion. Sen i kväll har jag fortsatt med bokföringen, det är dags att lämna in momsrapporten och jag vill ha det klarti kväll eftersom jag ska bort i morgon. Såklart har programmet hängt sig nu så jag lyckas inte skriva ut själva momsrapporten, jag hatar teknik! Får se hur länge jag blir sittandes här i kväll, ska i väg i morgon så har ingen lust med det alls, ska i alla fall börja med att starta om datorn igen. Fjärde gången nu... 
 
Trötta killar i dag!
 
Och så lite bilder på fölis!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0