Lördagsjobb!

Lördag och jobb på Ica. Efter jobbet så red jag först Clarinett på banan, vi hoppade och det är väldigt blandade språng men det känns bättre för varje gång så det ger sig nog. Vi måste jobba lite på galoppen och styrkan i den så vi kan hoppa lite mer i galopp för då kommer det bli bättre, men just nu är styrningen sådär bär vi galopperar. 
 
Sen släppte jag ihop de fyra stona som ska gå ihop. Clarinett 4 år, Lilla grå 6 år, Charmonix 19 år och Tant 24. Clarinett gjorde klart direkt att hon är drottningen! Blir nog ett bra gäng det där men just nu är Charmonix lite utanför, hoppas att hon ska få komma in i gemenskapen hon med.
 
Jobbade Szum lite i töm innan middagspaus. Sen nu i kväll så provade jag några sadlar på Francesca, så nu har jag två som jag tror ska fungera.  Dels en gammal Lewa sadel och dels Szums dressyrsadel, tanken är att prova att rida i båda men jag börjar med Lewasadeln, den testar jag i morgon när jag ska longera lite. Då ser jag mer hur den ligger när hon rör sig. Nisse kom också och verkade Chokladen, jag konstaterade återigen att hon är lik Räkan.  Så snäll tills hon blir spänd eller det blir något, då helt blockerad i stället. Som tur var har jag ju jobbat mycket med Räkan och hon är ju väldigt bra i allt numera så det borde bli ordning på Chokladen med!
 
Lite bilder från dagens hopsläpp;
Clarinett -The Queen!
 
Best friends! Flera dagar sen de sågs sist!
 
Full fart framåt!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0