Ledig dag och treårstest!

Idag har jag varit ledig, inget Ica, inga lektioner och inte ens ridit eller arbetat någon häst. Det är inte så vanligt! I stället åkte jag på treårstestet och tittade på hästar... Alltså man är ju lite tokig!
 
Jag och Nisse åkte ner på förmiddagen, tyvärr hann jag inte se Canterburyavkommorna som gick innan vi kom ner.  Men vi såg ändå många hästar, en del fina, och det är så lärorikt att se så många treåringar på en gång och få höra domarens kritik. Dessutom visades en av Nisses uppfödningar, och den gick riktigt bra! Hoppdiplom och klass 1 som gångartshäst är superbra, och hon hade samma slutpoäng som dagens bästa hopphäst men 0.5 poäng sämre på själva hoppbetyget, så alltså en av dagens bästa hopphästar!
 
När vi kom hem så hoppade jag över ridningen och i stället så fixade vi med däcken på släpet och grejade lite med bilen. Plus en åktur i skogen på små skogsvägar. I morgon ska jag till Timrå igen, denna gång ska Tant med. Vi ska träna terräng, jag tjuvkikade på några av hindren i dag och det ser verkligen jätteroligt ut!
 
Det är sällan jag och Nisse umgås en hel dag, vilket vi gjorde i dag, och då passade vi på att titta på lite hästar! Vi som inte har några hästar här hemma att titta på!
 
 
Bellisima efter Balougraph
 
Efter avslutat ridprov!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0