Icafredag!

Hallå sommaren vart tog du vägen? Tredje dagen i rad med långkalsonger men det ser ut att bli bättre senare i helgen. 
 
Jag började dagen med att rida galoppjobb på Tant i skogen, sen i väg till Ica. Medan jag jobbade på Ica i godan ro så kom det en häst levererad hem. Kommer ni ihåg Francesca som stod här uppstallad några veckor i vintras? Hon är nu här för att ridas och trimmas med fokus på att få ordning på galoppen som tydligen inte alls fungerat hos tidigare ägare, vi får se vad vi kan göra! Eller vi och vi, det är ju jag det! 
 
Efter jobbet red jag Lilla Grå som i dag var lite seg och slow. Jag tycker att det är svårt på en sån häst som det varit lite med när den är seg att bedöma om den är spänd, står emot eller bara är lite trött och seg. Tror nog att hon bara var lite trött i dag, så vi hoppas på mer energi en annan dag. Hon stressar inte upp sig i alla fall när jag driver på och går på henne framåt, utan tar det på rätt sätt.
 
Avslutade dagen med att jobba Chokladen lite när jag tagit in dom. Sadlade henne och jobbade henne utanför boxarna. Tog henne på liten volt i skritt runt mig och började i dag i höger varvet som ju är det svåra, och det var verkligen rätt tänkt. Tyvärr gjorde jag ändå bort mig sen. För hon började så bra och gick ett par omgångar där hon kunde gå två-tre varv runt mig utan att stanna, dum som jag var så slutade jag inte då direkt för sedan blev hon less och vi fick tjafsa lite med det. Att man aldrig lär sig! I det läget är de två minuternas  jobb fullt tillräckligt när hon gör det bra, men det är ju så svårt att stoppa i tid. Bättre upp nästa gång!
 
Chokladen med sadel! Hon är så otroligt lik Räkan! Inte bara utseendet utan även till sättet!
 
I morse var Räkan och Dajmen trötta och och tog sovmorgon!
 
Men Dajmen var snabbt uppe på fötter och försökte få fart på Räkan!
 
Mamma kliv upp nu, jag vill ha frukost!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0