Första maj!

Härlig vårdag i dag, helt okej väder men inte lika soligt som igår men det var kanske lika bra för jag brände ansiktet ordentligt igår.
 
I morse åkte jag med Tant till våra hemmatävlingar och startade en 90 cm klass. Tant var väldigt taggad, tror inte att hon tog mer än ett par skrittsteg på framridningen, resten taktade hon. På framhoppningen var hon het men inne på banan helt perfekt! Vi fick en jättefin runda, bara bra språng och det kändes helt suveränt. Hon är fantastisk!
 
Hemma igen så packade jag ur bilen och släpet, och åkte sedan upp till byns fik där de firade 3års jubileum med tårtbuffe! Efter en massa tårta blev jag trött och tog lite siesta innan jag fortsatte med hästarna.  Började med den lilla grå som jag longerade, gjorde uppsittningsövningarna och satt sedan upp och red! Inte så mycket till ridning, bara några minuter och mest skritt men jag har i alla fall provat och hon var lugn och avspänd! Bra början! 
 
Fortsatte med att tömköra Szum som var som en bulldozer i dag! Mycket galoppjobb och sedan blev han faktiskt trött. På kvällen blev det grillat till middag och sedan somnade jag i soffan. Hur ska jag dom är så trött redan klara av fölvakandet? I natt ställer jag bara klockan en gång, tror det är någon dag kvar ännu!
 
Tant spanar in tävlingen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0