Fölsemester!

Nu har jag fått lite semester från Ica, nästan två ledigt för att fölvaka och förbereda sommaren här hemma. Känns bra men så mycket semester blir det nog inte.
 
Igår efter jobbet gjorde jag inget utom att flytta Räkan till fölningshagen, hon har vaxproppar så det börjar dra ihop sig. För min del får hon gärna vänta en natt till, Nisse är i Kalix och hämtar en hingst i natt och det hade känts bättre om han hade varit hemma som backupp. Men vi får se, hon vandrar lite oroligt så det kan vara på gång.
 
I dag började jag med att hämta Clarinett hos Nisse och släppa ut henne på lösdriften med Tant och den lilla grå. Sen red jag Szum, han kändes jättefin i traven men det är lite spöken kvar i galoppen, i dag var fattningarna jättebra men då kom det en tvärnit efter några galoppsprång i stället! Jag vill bara att det ska lossna nu! Red sedan ut en joggingtur med tant och tömkörde Lilla grå på banan innan middagspaus.
 
Efter maten fick Clarinett koma igång igen med lite tömkörning. Sen lite kontorsjobb, med betonng på lite, innan jag åkte upp på byn och drack kaffe och åt en glass, på hemvägen matade jag Nisses hästar och kollade till dom. När mina egna var inne så tog jag Chokladen, i dag sadlade jag henne i boxen och spände fast gjorden för första gången. Sen gick vi upp på banan och longerade, så nu är hon longerad med sadel! Så stolt över min lilla prinsessa! 
 
Nu är det bara att ställa klockan ett antal gånger i natt, känns sådär eftersom jag redan är trött..
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0