Bara föl i skallen!

Sommarväder i dag med, så skönt!

I morse var jag lite trött efter nattens vakande så när stallet var klart så gick jag och lade mig någon timme till innan jag drog i gång med ridningen. Började med att tömköra den lilla grå, jobbade på samma sätt som igår men avslutade ed att tömköra ner på vägen och sedan upp den andra infarten. Fortsatte med att rida Clarinett som i dag fick travhoppa några språng. Sist ut var tant och med henne red jag galoppintervaller i skogen.
 
På kvällen var vi bjudna på grillnng hos grannaran, otroloigt härligt att sitta på deras altan och äta i bölrjan av maj! Jag åkte hem och kollade Räkan en gång i timmen så det blev lite hattigt, synd att min telefon bestämde sig för att ge upp precis mitt i fölvakandet nör jag verkligen behöver den!
 
Jag har onekligen föl på huvudet nu! Strax efter midnatt igår ringde jagoch väckte Nisse för då trodde jag att hon höll på föla, men hon hann kliva upp och ställa sig att äta innan Nisse hann till bilen. Sedan klockan 4.00 i natt var jag säker på att hon hade fölat och att jag hade missat det. Kollade henne genom fönstret och såg ett föl med ett vitt bakben som vinglade runt i höhögen,blev något besviken när jag kom ut och hon stod och åt. Har dessutom i natt drömnt att hon fick tvillingar, båda klarade sig och bodde sedan inne i huset och hundarna lekte med dom! Tidigare i veckan drömde jag dessutom att hon fick ett svart föl med vita strumpor dom inte klarade sig... Så jag har nog lite fölnoja!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0