Älgsafari!

Nu är det lite mer normalt och vanligt vårväder igen, som man kanske kan förvänta sig av mitten av maj.
 
I dag red jag och Elise ut på förmiddagen med Clarinett och Gandalf. Clarinett var seg och trött, i alla fall tills det klev upp en älg på stigen framför oss, sen var hon betydligt mer vaken och alert! Ingen av hästarna gjorde någon större grej av älgmötet men dom gick inte och sov på hemvägen i alla fall!
 
Sedan red jag den lilla grå och typiskt nog så blåste det upp till oväder precis när jag började med henne. Nu gjorde inte det så mycket utan jag jobbade som sist, först på volt och sedan på större spår. Vi provade även att trava över bommar i dag! 
 
Efter lite fika till lunch så åkte jag i väg med lite papper till hon som gör mitt bokslut och sedan upp till ridskolan och hämtade en häst. Det är ett lite äldre sto (allt är ju relativt, hon är flera år yngre än Tant) som varit lite ofräsch och som ska gå på bete här i sommar och vila upp sig!
 
Väl hemma igen så jobbade jag Szum i töm, bland annat över höga travbommar, innan middag och sedan äppelpaj som kvällsfika. Nu är det bara duschen och sängen kvar i dag! Tror ni inte att det sprang en älg över vägen när jag körde bil också? Och igår såg jag rådjur två gånger, det är som safari här i skogen nu!
 
Charmonix som kom i dag. 
 
Och så dagens dos av fölbilder:
 
 
 
 
Lilla Daim!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0