Vinter igen!

Då var det helg igen, och vinter igen! I morse var allt vitt återigen!
 
Igår var jag på Ica hela dagen och sen var det bara hem och lasta in Szum i släpet för att åka på dressyrträning. Nu var väl inte Szum lika sugen som jag på att träna, han är i en avig period nu vilket jag tror beror lite på ökade krav och att jag faktiskt kommer åt honom mer nu, men  väldigt fin däremellan! 
 
I dag började jag dagen med att jag och Elise red ut med Flisan och Gandalf. Det är lurigt nu med is under snön men byvägen var bar under snön och därmed bra underlag. Sen tömkörde jag Gasper ute i snön, han fick jobba med vändningar, varvbyten och trav på volten. 
 
In för en fikapaus innan det var dags för Sarek. Jag började med att jobba honom utanför boxarna men underlaget var lite lurigt där när han är barfota bak så vi fortsatte jobbet på gräsmattan. Vi jobbade med koncentrationen och fokuset, och sedan satt jag upp några gånger och skrittade lite på gräsmattan. Han är totalt obrydd att jag sitter på men väldigt ofokuserad, vet inte vad jag ska göra för att han ska bli lite mer intresserad av mig i stället för vad kompisarna gör i hagarna! Avslutade med att rida en liten sväng med Tant gör att kolla några ridvägar och hur underlaget skulle fungera där för de hästar som inte har skor runt om. Så nu har jag en plan för de med!
 
Sen har eftermiddagen och kvällen varit relativt lugn. Nu är det bara att ladda för nya tag i morgon!
 
Gasper ute i snön i dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0