Vårväder!

I dag har det varit ett fantastiskt bårder!  Sol och många plusgrader, snödrivorna har minskat rejält under dagen! 
 
 
Jag började dagen med att fakturera lite, tyvärr hade jag slut på kuvert vilket jag visserligen kom ihåg att köpa när jag passerade byn men sedan glömde på Ica när jag var in där och handlade mat... Sedan var det dags att rida, Gasper först som jag red på banan för andra gången men första gången som det var ett underlag som tillät lite mer riktig ridning. Och jag blev positivt överraskad av honom! Vi har ju mest ridit i mina upptrampade spår och då är det svårt att veta om styrning gen verkligen fungerar. Men han var riktigt trevlig att rida i dag, visserligen tappade jag lite tryck i traven gentemot ute men jag kunde rida fina volter i trav och göra trav-halt-trav på ett bra sätt. Det är inte alls tokigt för en ny inriden 3,5 åring! 
 
Även Clarinett reds på banan, men då utan jacka! Hon kändes lite matt, vilket inte är så konstigt i värmen, så vi jobbade på med bjudningen!  Sen red jag även en sväng med Tant innan fikapaus och sen lastade jag in Flisan för att åka till ridhuset. Där var det väldigt lugnt och inga andra så vi fick rida och greja i lugn och ro, vilket gick bra.
 
Hemma igen så blev det moddagspaus,  på kvällen hjälpte Nisse mig med Sarek så jag kunde sitta lite på honom. I dag var han inte brydd alls så jag satt upp ett par gånger och vi gick lite på volt i båda varv, vände och bytte varv. Känns som att jag har en bra plan för honom nu!
 
Nu sova och ladda inför kurs i morgon!
 
 
En av gårdens medarbetare, Baloo håller span!
 
Flisan i ridhuset! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0