Vardag igen!

Då var påsken över och det är vardag igen! 
 
I dag började jag med att jogga Clarinett i töm på banan, innan jag lastade Flisan och åkte till ridhuset. Där mötte vi upp hennes ägare som var på besök, det blev ett pass i ridhuset och lite surr innan vi åkte hem igen.
 
Hemma så tog jag en liten lunchpaus och laddade inför de resterande hästarna.  Sarek tömkörde jag på banan, i dag kunde vi börja på med lite travjobb i töm också. Han som brukar vara ofokuserad är helt koncentrerad på mig när jag tömkörde,  jag tror att han tycker att det är roligt! Sen red jag Gasper på banan, båda hästarna var väldigt brydde över underlaget som var mjuk is med bara fläckar och lite blött. Sarek tittade mycket på fläckarna, medan Gasper tyckte att underlaget kändes konstigt och gick väldigt försiktigt första varven! Sen jobbade vi mot galoppen, det gäller nu att programmera in honom att galoppera på banan. I dag fick jag jobba hårt för det men efter ett antal försök fick jag till en fattningen g åt båda håll, nu ska han bara komma på det ordentligt. Avslutade med en tur på min superpigga 24 åring, nämligen Tant,  som taktade i sidled på hemvägen! Hon är verkligen helt otrolig! 
 
Sen väntade lite kontorsjobb, spagetti och köttfärssås till middag och planering inför teorin som ska vara på ridskolan i veckan! Och nu så är ju den här dagen också över!

Kommentarer
Postat av: Eva-Lisa Andersson

Tack för ett fint jobb med Flisan!/"Pia"

2016-03-30 @ 06:26:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0