Toksnöande!

Även igår snöade det hela dagen, våren känns ännu långt borta!
 
Jag började dagen med att tömköra Clarinett, hon har haft en veckas vila och vi började väldigt lugnt dåjag ville testa underlaget på banan men det var inte så bra... Sen kom Elise och vi red ut med Flisan och Gandalf i snöyran. Sedan fortsatte jag med att arbeta Sarek och Szum ute i snön. Sarek longerade jag inspänd, jag vill gärna ha gjort det med unghästarna innan jag börjar rida på dom. Det för att de ska ha fått prova på att ha kontakt i munnen och bli inramade, för Sarek kommer det vara ett jättebra jobb för att få honom lite mer inramad och för att få honom att jobba rätt med kroppen. Szum tömkörde jag och han var väl lite lugnare än sist, men marginellt! Det är väldigt mycket energi i honom nu, energi som han använder på lite olika sätt...
 
Sen hann jag pyssla lite inne med disk och annat innan veterinären kom och vaccinerade Flisan och Gandalf. När det var klart så lastade jag in Gasper i transporten och åkte till ridhuset. Det är första gångne jag rider honom i ridhuset och det blev bra miljöträning och socialiseing då det var olika hästar på stallgången när jag gjorde i ordning honom före och efter, plus att det var ett sto som tömkördes samtidigt som oss i ridhuset. Det gick väldigt bra att rida, speciellt med tanke på förutsättningarn. 
 
Hemma igen så var det bara att ta in hästarna, sen god men som vanligt sen middag med potatisgratäng och grillad kyckling. Efter det somnade jag på soffan och där försvann resten av den kvällen! Nu är det ny dag och nya tag, och i dag snöar det inte utan är takdropp i stället!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0