Road trip!

Alltså varför ska det alltid bli stök när man ska i väg? I morse, när jag skulle vara snabb i stallet, så stod mina hästar i samma hage! Jag har ju mina egna hästar på lösdrift, fördelat på två hagar, men i morse så hade de gjort en liten rockard och var alla i samma hage! Det tog en liten stund innan alla var på rätt plats och hagarna var lagade så jag kunde släppa ut de andra hästarna. 
 
När jag var klar hemma då kopplade jag på släpet och åkte till Nisse, hos honom hade vattnet till stallet frusit! Såklart just i dag! Men han hade tinat det och hästarna hade hunnit dricka så vi kunde bara släppa ut dom och sen åka! Vi åkte och hämtade en häst som ska vara här för igångsättning. Flisan har varit här två gånger förut men det är ett par år sedan men ni som följt bloggen minns nog henne!
 
Vi kom hem igen på eftermiddagen och då var min gård full av traktorer, vagnar och höbalar. Jag har fått hem en massa balar så nu har jag foder även halva hösten, känns rätt bra! 
 
Sen kom Mona och vi red ut med Tant och Clarinett. De fick pulsa i snön, Clarinett skötte sig utmärkt och Tant var lika pigg som alltid.  Avslutade med att jobba Sarek på banan precis som igår, i dag var han både lugnare och mer fokuserad på mig! Men bommarna är fortfarande livsfarliga att gå över!
 
Nu ska jag äta lite glass till kvällsfika och sen ska jag sova!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0