Löshoppning!

Igår var en intensiv dag, ändå kändes som att jag inte hann någonting!  Dessutom vaknade jag med halsont och snuva, det har jag verkligen inte tid med nu!
 
Dagen började med att Szum fick jogga lite i töm i snön. Han var jättefin och man ser nu att han har börjat vinkla sina bakben mer, att han har blivit starkare i formen och kortare i kroppen har man sett u deras hela vintern men nu har han ändrat hur han jobbar med bakbenen också.  Sen fortsatte jag med att rida Gasper, även han ute i snön. Vi jobbade med bjudningen och med fattningarna. 
 
Sen drog jag i väg för några lektioner. Köpte med mig en sallad från macken på hemväg som jag hann slänga i mig innan jag och Clarinett åkte till ridskolan. Där är det teorivecka nu och igår stod löshoppning på schemat. Jag passade på att löshoppning Clarinett innan, hon skötte sig exemplariskt. Helt med på sin uppgift, lagom laddad och hoppade fint. Resten av kvällen var miljöträning för henne, hon gnäggade hela tiden trots att hon stod i ett stall fullt av hästar... Vi hade teori och löshoppade 4 av ridskolehästarna, 4 helt olika typer så det var intressant att se.
 
Väl hemma igen så var jag helt slut! Nu ny dag och nya uppdrag, fortfarande halsont och snuva. Inte bra för jag ska prata en massa i kväll, får ladda med te och halstabletter! 
Det är tydligen jobbigt med inridning! Sarek tog en lång powenap på förmiddagen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0