Fredagstempo!

Först en intensiv dag på Ica, en personal kort, ett extrablad med erbjudanden och sportlovsgäster glorde att tempot var högt mest hela dagen! 
 
Sen hem och fortsätta racet. Först tömkörde jag Clarinett på banan innan jag fortsatte med Flisan. Med henne provade jag sadel, och tog sedan upp henne på banan där jag först jobbade henne lite från marken för att checka av läget lite. Sen satt jag upp och skrittade några varv, lagom början!  
 
Avslutade med att jobba Sarek lite utanför boxarna. Jag jobbade lite från marken och gjorde sedan mina förberedande uppsittningsövningar. Jag kunde gå igenom alla utan större reaktioner men han är väldigt ofokuserad så jag är inte säker på att han verkligen hängde med på vad vi gjorde! Även om jag tycker att han var bättre med mig i dag än tidigare så är fokuset mer på allt annat än det vi gör. Till exempel så är han egentligen lite skeptisk till pallen och vill helst inte gå nära den, men vid ett tillfälle i dag så gick han rakt på den så han höll på ramla på den, då förstår ni hur okoncentrerad han är! Men jag tror att det är en häst som behöver lite tid innan han släpper in människor, det känns som att jag får mer kontakt med honom för varje dag! Tror att det kommer bli bra, bara han får lite tid och jobb.
 
 
Chokladen i morse!
 

Kommentarer
Postat av: Desirée

Känner igen unghästbeteendet hos Sarek från en ung basjkirvallack för några år sedan! Var han cool eller sjönk det vi gjorde inte in?

Tycker du tänker helt rätt. Låt det ta tid.

2016-03-04 @ 22:41:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0