Fiasko?

Fullt ös i dag med!
 
Först förmiddagen på Ica, sedan hem och rida! Började med att rida ut på Flisan, grusvägarna är framtinade nu och bjöd in till en hel del galoppjobb. Fortsatte sedan med Sarek, som jag först longerade på banan, inspänd, och sedan satt uåå och red lite. I dag kunde jag skritta på banan, styra, stanna och starta. Det är första gången som jag sitter på honom somjag verkligen känner att han ärhelt med mig hela tiden, i dag lyssnade han vekligen på mig och gick på mina kommandon! Jag är mycket nöjd med honom, det går långsamt åt rätt håll!
 
Sen middag och i väg till ridskolan. Där skulle vi ha en liten dressyrclinic under teoriveckan, en annan av instruktörerna skulle rida och jag skulle prata. Vi hade plaerat lite och hade fullt sjå att få den vita förevisningshästen någolunda vit innan. Men vilket fiaso! Ingen kom! Eller nå ja, två stycken kom, den ena efter en timme och den andre efte en och halv timme, de hade båda tänkt smita in under clinicen men det gick ju inte eftersom det inte blev något. Jag tycker faktiskt att det är lite dåligt med så dålig uppslutning! Men det är ju ite första gången, det är ofta hästaktiviteter blir inställda pga för få deltagare. Inte bara på ridskolan eller i min verksamhet utan man ser det lite överallt. Vad beror dtta på? Är folk inte intresserade av aktiviteter?
 
Hemma igen så tog jag ner Gasper på vägen och tränade lite visning, uppställning, skritt och trav vid hand. Nu har jag även hunnit med lite kontorsjobb men nu börjar jag bli trött så nu blir det nog tvn en stund i stället, ny Icadag i morgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0