Annandag påsk!

Annandag påsk i dag och ledig från Ica! I stället packade jag in Szum i släpet och åkte på dressyrkurs på Wången!
 
Det var Sara som hade kursen och man red två träningspass. Första passet var Szum lite spänd precis i början men med tanke på att allt var nytt så var det inte så farligt, det var en fläkt som lät lite konstigt och så var det ju en så fin och stor svart häst på väggarna där! Annars var det nog skrittmaskinen han var mest förundrad över,  den var så intressant att jag inte höll på få med mig honom i släpet hem då han hade lite svårt att släppa den med blicken! 
 
Annars är hann en ganska,  eller väldigt,  jobbig period nu. Jag har börjat honom till arbete på ett helt annat sätt än tidigare och börjat överlista hans knep och tjafs, så nu tjafsar han ännu mer! Det känns som ett desperat försök från hans sida att ta tillbaka chefskapet! Jag fick jobba hårt för det men han var som vanligt fin när han gick!
 
En bra och annorlunda dag med mycket hästsnack. Jag fick dessutom träffa Spira som var här i vintras och en häst med samma mamma som Clarinett! Nu är jag rätt trött efter många timmar i bilen så nu är det bara att ladda om för i morgon! 
 
Szum på Wången! Nu är det mindre än två veckor kvar tills nästa Wångenbesök vilket ska bli väldigt spännande! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0