Travlördag!

Det gäller ju att ta ledigt ibland och göra andra saker, så igår kväll åkte vi på trav! Kan ju inte vara helt utan hästar liksom!
 
Först på dagen var jag i väg för lite lektioner, mest dressyrträning denna gång. När jag kom hem igen så tog jag Francesca i töm. Hon trampade på något när vi red i måndags och fick ett märke i hoven, hon har varit öm och lite halt av detta och fått vila några dagar men eftersom hon nu sett bra ut i hagen ville jag nu se hur hon såg ut under arbete. Men hon blev lite öm på banan men på gräsunderlag, i en av hagarna, så såg ut bra ut så vi får börja jobba där sålänge.
 
Sen åkte jag ner till betet och red Szum där jag tömkörde honom dagen innan. Han var fortfarnade rätt frustrerad, han var helt övertygad om att det bodde troll i skogen, ville mest gå tillbaka till jagarna, kasta sig i väg eller stanna och sparka. Efter en stund av övertalning och tålamod från min sida så släppte han och travade fint i båda varv utan att leta troll i skogen och vi avslutade med att skritta en sväng utan tjafs. 
 
Sen bar det bara att duscha och ta på sig civila kläder och åka på trav! Vi var på Jämtlands stora pris, det var lite kallt framåt kvällen (trots långkalsonger och dunväst) men annars trevligt. Vi dejtade hovis där också, även hon tycks ha svårt att slita sig från hästarna!
 
Sent blev det innan vi var hemma, och i dag är det segt. Men jag ska sätta fart nu för i dag ska jag och Szum åå dressyrträning!
 
Szums otrimmade man! 
 
Trav!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0