Midsommardagen!

Lugn och skön dag i dag med!
 
Började med att rida ut Tant uppför backarna, hon börjar kännas som vanligt igen! Sedan tog jag Lilla grå, longerade och satt sedan upp och red i vägkorsningen, väldigt lugnt jobb men det känns bra att kunna sitta upp och rida ifrån de andra.  Dock grejar hon mycket med tungan så nu funderar jag på lite andra bettlösningar. Just nu har jag ett vanligt tredelat men skulle vilja prova ett "lock-up" bett (som låser sig och blir som ett rakt när man tar i tygeln, annars är det som ett tredelat), har det på Szum och är väldigt nöjd med det.
 
Sedan lite lunch, idag lättare och lättlagat, yougurt med flingor och jordgubbar, äggmackor och melon! Fortsatte sen med Francesca som först fick skritta i skogen, med mycket klättring och besvärlig terräng, och sedan lite trav och galoppjobb på banan. Just nu slår jag gräs till Räkan, med lie, så det tar en del tid bara det. Men i stället blir det fint på gården, med slaget gräs!
 
I kväll har vi grillat och ätit tårta till efterrätt. Nu är alla hästar nattade så det är bara duschen och sängen som väntar!
 
Hästarna var trötta i morse, här är det ungstona som tar igen sig!
 
Även Szum och Gandalf hade sovpaus!
 
Brudarna hängde vid vattenhålet!
 
Och så dagens efterrätt! Alla andra har ju lagt upp sina midsommartårtor på Facebook så jag var också tvungen. Det är digestivebotten, kolasås av kondenserad mjölk, grädde och jordgubbar, otroligt god!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0