Första semesterdagen!

Första semesterdagen har varit bra, jag har inte legar på gräsmattan och solat men satt en stund i utemöblerna och vilade, det kanske kan räknas?
 
Började med att åka ner till betet och rida Szum. Han var lite spänd i ryggen och därmed även spänd att rida, så pass att han försökte springa hem när det blåste lite i löven... Sedan tömkörde jag Lilla grå, vi höll till på en överväxt vändplats en bit ut i skogen. Just nu handlar det inte så mycket om hur hon jobbar utan mer att hon ska kunna fokusera på andra ställen än banan och i från de andra hästarna.  
 
Sedan åkte jag och hämtade Nisses praktikant som skulle hjälpa mig lite. Vi började med Rosetta, som jag först longerade. Och sedan hängde jag först på henne ett varv utanför boxarna och sedan satt upp och åkte lite på henne! Hon var lika cool som alltid! Fortsatte sedan med att jag red Francesca och fick hjälp att filma och fota. Är alltid bra att ha lite film att visa ägarna!
 
Eftermiddagen blev rätt lugn, jag hjälpte Nisse att betäcka ett sto, han har ju tre hingstar på station nu så det är mycket betäckningar och brunstkoller. Till middag och blev det fläskpannkaka som jag var riktigt sugen på innan jag var i väg och hade lite dressyrträningar. Blev återigen påmind om vad mycket det gör att ryttaren sitter rätt, även en minimal snedhet eller spänning hos ryttaren ställer till det i ridningen och för hästen!
 
När jag kom hem så tömkörde jag Clarinett på samma ställe och med samma tänk som med den Grå på förmiddagen. Nu är jag trött så det är nog bara att duscha och sova som gäller!
 
En massa bilder har det blivit i dag!
Lilla Grå trött efter förmiddagens tömkörning!
 
Några av bilderna Rebecka tog på mig och Francesca i dag!
 
 
 
 
Och på Hedvigs fina hingstföl Näver 
 
Och en lite skojig bild på Lyckas stoföl Löva
Ser lite galen ut!
 
Brukshingsten Lodis!
Så snygg!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0