Betessläpp!

Jag älskar dessa ljusa sommarkvällar men de luras så man tror inte klockan är något och vips har man jobbat till midnatt!
 
I dag har hovis varit här, hon skodde Tant, Szum och Gandalf, i  kombination med fikapaus, fjärilsjakt (hennes son var med) och en massa surr så tog det några timmar! När vi var klara så red jag och Elise ner Szum och Gandalf till sommarbetet. Jag kommer även i år ha hästarna på bete ute i skogen, fantastiskt ställe och det blir lite annorlunda arbete för hästarna under några månader. 
 
Tidig middagspaus, i kombination med åskpaus, sen åkte jag ner och stängslade klart det jag inte hann igår. Han precis klart där till min riddejt med Malin och Mona, i kväll red vi ut med både Tant, Clarinett och Lilla grå! Jag red Lilla grå som skötte sig utmärkt, i dag mycket och långa travsträckor och hon kämpar på även om det är i hennes eget tempo. Hon gör bra skäl för sitt namn, Day Dream då hon tycks vara i sin egen drömvärld ganska ofta!
 
Efter ridningen var det dags för nästa uppdrag, nämligen att köra ner ungstona till betet. Den ettåriga ardennern knatade på transporten utan att blinka medan mina två mest sprang runt och blåste! Vi lastade dom lösa, med muta i form av en stor hink kraftfoder, men fick till slut ta Chokladen i grimma. Tror att hon blivit vildhäst på bar ett par veckor! Gick i alla fall bra att köra ner dom och dom har en härlig sommar framför sig med en massa mat. Tog en stund att fixa så vattnet fungerade eftersom det varit avstängt under vintern men nu finns det så jag slipper frakta i dunkar! Och nu är det sovdags för längesen!
 
Szum på bete!
 
Nyfikna unghästar innan lastning! Signe, ardennern, står främst och Chokladen bakom!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0