Avslutningsfredag!

Kallt, regn och blåst ute i dag vilket väl var tråkigt när det var skolavslutning! Själv har jag varit inne på Ica hela dagen så mig har det inte gått någon nöd på!
 
På kvällen longerade jag Rosetta med sadel och inspänning, tanken är ju att hon ska gå att rida på i framtiden också så vi tränar på det också parallellt. Just nu handlar träningen mest om koncentration och att vi ska dansa samma dans, i samma takt och med samma känsla, då spelar det inte så stor roll om det är sadel, sele eller tömkörningsgjord som sitter på. Vi tränade också att backa mellan bommar, det där med att backa helt rakt är inte alltid så lätt!
 
Sen åkte jag ner till betet och tömkörde Szum. Det är inte riktigt sant, jag åkte nämligen ner två gånger eftersom jag hade glömt lite väsentliga saker (som gjord och tömmar...)! Han fick jobba i töm i en vägkorsning, han var lite frustrerad eftersom det var ny miljö (eller ny och ny, han gick ju där i fjol med men han har kanske dåligt minne). Men han blir väldigt fin när han är frustrerad och får bitarna på plats  för då får jag bra tryck i honom, tyvärr har jag svårt att lyckas med det när jag rider men i töm går det oftast bättre. 
 
Rosetta med min armesadel!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0