1:a juni!

Varmt i dag med, lite väl varmt för att rida men det går ju det med!
 
Började med att rida Clarinett på banan, det har hänt massor med galoppen de sista veckorna och i dag trodde jag nästan att jag skulle åka av i första fattningen eftersom hon tryckte på så mycket. Vi galopperade över bom i dag och avslutade sedan med att hoppa någea språng och då hoppade hon mig nästan ur sadeln!
 
Sen åkte jag på möte om hemsidan, det var ett kort men bra möte som gav många idéer. På väg hem så lånade jag med mig Nisses praktikant och vi red ut med Tant och Lilla grå! Det var första uteritten för Lilla grå så jag longerade lite först och sedan skrittade vi en sväng. Nästan halvvägs så försökte Lilla grå att gå hem några gånger, första gången blev hon lite blockerad men sen gick det lättare och till slut kunde jag driva igång henne innan hon hann stanna. Kändes bra att jag kom igenom det!
 
När vi var tillbaka så släppte vi stona på betet som jag gjorde igår, de var tydligen mest hungriga för det gick lugnt till, betydligt mer fart på Gandalf och Szum som jag släppte i stonas förra hage. Jag longerade även Rosetta, som hade mycket mer bjudning än när vi jobbade ifjol, innan middagspaus. Så mycket middag blev det dock inte i värmen utan det blev rabarberkräm. 
 
På kvällen var jag i väg för några lektioner och när jag sedan kom hem så red jag Szum! Då var det lämplig temperatur och trots att klockan var nästan 21 så red jag i linne! Så underbart!
 
Trötta brudar i morse!
 
Clarinett verkade sådär lagom ridsugen!
 
Finaste Lilla grå!
 
 
Stona släppta på bete, väldigt odramatiskt!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0