Mini semester!

Har varit på en liten minisemester! Var borta ganska precis 26 timmar, inte så lång semester men det har varit bra! 
 
Gårdagen började dock med lite regn och hästjobb! Regnet var dock övergående. Tömkörde Lilla grå, gick ut en bit i skogen och jobbade henne på en vändplats. Fortsatte sedan hemma med att rida Rosetta, vi började på banan och tränade bland annat på att vända snett igenom i trav! Sedan red vi ner till stallet igen! Pavel longerade jag, han var lite mer på hugget när det inte var så varmt och vi både longerade och gjorde mina förberedande uppsittnngsövningar, inklusive att hoppa vid sidan och klia honom på manken samtidigt! Avslutade med lite pallträning! Red sedan Rauen på banan, han var riktigt fin och vi red bland annat över bommar på åttvolt! 
 
Så packade jag ihop lite grejer, lämnade Nisse med hästarna och åkte till stan och till hovis! Hon hade dragit ihop ett helt gäng med hästtjejer och vi gick ut på krogstråket tillsammans! 10 personer var vi som åt, för min del en ganska spännande buffe, drack lite och umgicks! Mycket hästprat blev det! Sen sov jag kvar hos hovis och i dag var vi en sväng på stan, innan vi åkte till en av hennes vänner som fått ridlektion i present! Efter jag haft den lektionen åkte jag hem!
 
Lite middag och sen jobbade jag Rauen i töm innan jag åkte i väg för en lektion! Även om jag egentligen borde ha gjort ännu mer i kväll så får det nu vara nog, ny dag i morgon!
 
Utsikt från pallen när jag tränade med Pavel!
 
Och så finaste fölungen!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0