Mer ridläger!

Andra dagen på helgens läger, i dag lite mindre sol vilket både ryttarna och hästarna nog var glada över men ridläraren frös lite! I dag har det varit lite mer tävlingsträning med programdelar på dressyren och banhoppning på eftermiddagen. 
 
Jag jobbade Szum i töm i morse innan lägret, han var lätt frustrerad vilket känns sådär med tanke på att vi ska tävla om en vecka! Efter lägret tömkörde jag Rosetta med selen och kedjor! Först kedja på en sida och sedan på båda sidor.  Hon brydde sig ju inte om det utan mitt problem var ju som vanligt att få henne att gå dit jag vill, i det tempo jag vill och att kunna stå stilla och inte göra någonting. I dag fick hon syn på Räkan och Dajmen och då var hon ju bara tvungen att gå dit... Tror att hon kommer bli en jätterolig häst att rida och köra sen för det är så mycket go och driv i henne men just nu har hon lite mycket egna idéer!
 
Sen kom det en ny häst, Rauen, en kallblodsvalack som ska vara här ett par veckor för att trimmas. Jag red honom några gånger i höstas hemma hos ägaren, ska bli roligt att jobba lite mer intensivt med honom här hemma!
 
Nu är jag rätt nöjd för i dag och väntar bara på att äggen ska koka klart så jag får kvällsfika!
 
 
Stona i morse! Clarinetten tröttast!
 
Börjar bli häst av den här också! Lilla grå har verkligen tagit sig i hullet!
 
Rosetta tränar med kedjor!
 
Den nya hästen Rauen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0