Höstkänsla!

13 grader och rejäl blåst! Mer höstkänsla än semesterfeeling!
 
Började i alla fall med att tömköra Szum, han fick sadeltvång och ganska ordentligt också, tog säkert 10 minuter innan det släppte. Det är inte alls likt Szum även om han fått det några gånger tidigare, men då har det inte hållt i sig så länge. Han var spänd i ryggen, och så gjorde nog blåsten och vilan sitt till. Så mycket arbete blev det inte utan det handlade mest om att få honom att slappna av. Fortsatte med Lilla grå i töm, hon fick ett frispel när jag gjorde i ordning henne men gick bra sedan när vi jobbade, vilket man får vara nöjd med eftersom vädret var som det var.
 
Tog en paus, Tant har troligen fått ett getingstick så hon får lite extra vila. Jag handlade och fikade lite innan jag fortsatte dagen med Rosetta. Henne tömkörde jag med selen, vi gick vägen upp till nästa infart där vi styrde runt lite innan vi gick hem igen och backade in i skaklarna. Det går bra att backa in där nu men hon försöker fortfarande vända på bortvägen, i dag hamnade vi i diket, eller snarare halvvägs in i skogen, och det hade ju inte varit så lämpligt med vagn... Francesca trimmade jag på banan och hon var väldigt fin på slutet. Sen klippte jag gräsmattan och gjorde en massa planering inför helgens läger. 
 
Det blev god middag och sen var vi proppmätt så det blev några timmar i soffan innan kvällspasset som även i dag bestod av betäckning och koll av märrar. Många ston här nu så det är verkligen full fart!
 
Tog lite bilder på Dajmen i dag när hon äntligen fick vara utan bandage!
 
 
Och en lite crazybild!
Fullt normal?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0