Fullt race!

6 hästar jobbade i dag, känns bra eftersom jag bara hade hunnit med en häst innan klockan 17!
 
Började med att jobba Szum i töm, sen gjorde jag om stonas hage. Unghästarna flyttade ju in till de andra stona häromdagen så nu gjorde jag om de två hagarna till en stor hage. Blev väldigt bra. När jag var klar med det så var jag hungrig och eftersom det samtidigt började regna så bestämde jag mig för att ta lunchpaus.
 
Åkte och handlade så vi sen kunde glra hamburgare till lunch. Sen blev det några timmars paus, det kom besök som ville se hästarna och fölen, och vi betäckte ett sto så klockan var 17 innan jag drog igång eftermiddagspasset.
 
Började då med att rida Rauen. Min favoritövning med honom just nu är att vända snett igenom och rida sidvärts på diagonalen, då med fokus på att flytta framdelen så bakdelen får släpa efter lite, och med lite böjd häst. Detta för att lösgöra framdelen och bogarna. Sen upp ett varv på volten i det nya varvet och så snett igenom med sidvärts igen!
 
Åkte ner till betet och red Lilla grå. I dag travade vi lite också, känns som det var längesen nu, vilket gick bra. Vill verkligen få lite snurr på henne nu! Jobbade sen även Clarinett i töm innan jag åkte hem till gården och fortsatte. Pavel fick i dag jobba med de förberedande uppsittnngsövningarna utanför boxarna. Gick jättebra, jag kan både hoppa och vifta med armarna samtidigt  vid sidan av honom nu och sen stod jag på pallen och klängde på honom, så nu är det snart dags att börja hänga på honom! Avslutade med att rida Rosetta! Tredje gången vi travar i dag och då kunde vi trava över bommar, även på diagonalen! Så duktig!
 
Sen middag som alltid med gårdagens rester och nu ligger jag redan i sängen! Ica väntar i morgon!
 
 
Hela gänget med ston!
 
Lilla grå! Börjar bli häst av henne med!
 
Ett av Nisses fina ardennerföl!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0