Det som inte blir gjort i dag finns kvar i morgon!

Det som inte blir gjort i dag, finns kvar i morgon. Och i dag känns det som om inget alls blivit gjort och jag har massor kvar att göra i morgon! 
 
Den här dagen började med en sväng på Ica, innan öppning, så nu har jag ännu mer ångest inför att börja jobb till veckan, och en lång frukost. Sen red jag först Szum som jag inte suttit på sen träningen för nästan två veckor sedan, men tömkörd är han ju. Med tanke på det så kändes det rätt okej, han tjafsade inget, var framåt och inte spänd i skallen, men spänd i ryggen och jag fick han aldrig att släppa riktigt. Har en plan för de närmaste dagarna och hoppas på att få honom att släppa innan tävlingen. Sen red jag Francesca på banan, gillar verkligen känslan jag får på henne nu. Och så tömkörde jag Rosetta med svängeln och försökte sladda ridbanan lite men min plan fungerade inte, lastpallen (en halv) var för lätt. Men det blev bra träning för henne och jag insåg att vi måste träna mer på halterna och att stå stilla, hon har inget tålamod med det så kusken kommer nog få hoppa upp på vagnen i farten!
 
Någonstans där var jag helt slut och behövde en paus, lämpligt nog precis när regnet och åskan kom. Så lunchpaus och jag råkade visst somna en stund åå soffan också så det var kväll innan nästa omgång, men regnet hade lugnat sig tills dess. Jag red Rauen på banan, kändes bättre än sist men han har svårt i höger varvet.  Sedan ledde jag i väg Räkan och Dajmen till ny hage, Dajmen gick lös och det har ju alltid gått bra med de tidigare fölungarna som följt mamma snällt. Men Dajmen är rätt självständig så hon valde att ha galopprace fram och tillbaka på vägen i stället för att fälja med in i hagen. Räkan var i sin tur mer intresserad av att äta än att ropa på sitt föl. Till slut fick jag in fölis och de går nu i en hage med bra bete och ytor att springa på, känns skönt!
 
Tills i morgon har jag nu sparat att återställa hagen där Räkan gick, skriva ett par fakturor och sammanställa en riddagbok, och så klart rida och jobba alla hästar. Och eftersom jag bara tog fyra i dag så vore det bra om jag tog alla i morgon. Till saken hör att jag dragit på mig ridsår, dels i handen efter att ha ridit med trasiga handskar i värmen och dels på rumpan som gör att det till och med gör ont att sitta i soffan! Tur det finns plåster och tejp!
 
Rauen innan dagens ridpass!
 
Dajmen ute på äventyr!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0