Clear round!

Som väntat blev det en lång dag igår med, och sen var jag för trött för att skriva något.
 
Dagen började med att jag longerade, satt upp och skrittade lite på Lilla grå. Nu var det ju återigen ett tag sen jag satt på henne och då brukar hon ju kunna bli lite spänd, gick ändå rätt bra nu. Sen lastade jag in Szum och körde hem honom, han ska få bo hemma några dagar inför helgens tävling. Jobbade honom i töm och det kändes som jag fick honom till arbete för första gången sen vilan.
 
Precis när jag höll på att avsluta Szum så kom Nisse och vi tog bort stygnen på Dajmen. Det gick bra, hon är inte förtjust i att bli fångad men sen gpr det bra och hon stod som ett ljus. Fortsatte med att rida Francesca på banan, hon börjar bli riktigt fin nu, och det märks att hon blivit starkare. Sen matpaus och lagom tills den var klar kom regnet! Tömkörde Rosetta med svängel, hon brydde sig inte så mycket om det men de andra hästarna och framförallt Szum, tyckte det lät väldigt konstigt när hon drog den på gruset!
 
Jobbade även Rauen lite i töm innan jag packade ihop Tants grejer och lastade henne för att åka på clear round! Det var i Nyland där jag brukar ha lektioner och vi hoppade 90 cm. Vi har inte hoppat så mycket men Tant var med på noterna och gjorde en fin runda!
 
Nu är det ny dag, jag har kollat och matat hästarna, varit och handlat på Ica och ätit en lång frukost. Så det är väl dags att dra igång dagens jobb, lite segt känns det!
 
Tant med sin rosett efter clear rounden!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0