Bromsjäklar!

Sådär en 6 jobbade hästar och en hoppträning senare är jag rätt mör! Varmt i dag, vilket inte har gjort så mycket men bromsen är jobbiga, har tilldelats många nya bett i dag! Tur att några gillar mig i alla fall. 
 
Började med att rida Szum, har en ganska bra gräsplan att rida på nere vid betet, och till min stora förvåning så kändes Szum jättefin! Loss och med swing i ryggen, lite oväntat eftersom det var första ridningen efter tävlingen men så roligt att rida! Fortsatte sedan med att jobba Clarinett i töm och rida ut med Tant. 
 
Efter en kort fikapaus så fortsatte jag med att rida Rauen, han kändes fin även i dag. Sen jobbade jag Rosetta i töm med bland annat bommar på volt. Var någon vecka sedan vi gjorde detta sist och jag köbde stor skillnad på henne, hon var mycket mer koncentrad på mig, mer reglerbar och lättare att välja spår och väg, så nog går det framåt! Avslutade med att repetera gårdagens övningar med Pavel, fungerade fint i dag och vi testade även lite trav runt mig i dag! Nu är nästa steg longering, som jag tror kommer gå jättebra när vi jobbat igenom detta, och sedan insittning och tömkörning parallellt. 
 
En sväng på Ica, middag och sedan i väg för en hoppträning. Det gick bra och hästarna hoppade jättefint! Hemma igen så studerade jag lite när Nisse jobbade med två inkörningshästar, väldigt intressant eftersom de tränade på precis det som är nästa steg för Rosetta! Nu ladda upp för Ica i morgon!
 
Szum efter dagens ridning!
 
Rn hög unghästar! Chokladen och Lemonaden med Signe däremellan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0