Att göra lista!

Jag ska åka bort några dagar, inte så många dagar och inte så långt men med ett gäng hästar hemma är det ändå ett pussel. Nisse och Elise passar hästarna och katten, men det är ändå massor som ska förberedas så i morse hade jag en lång att göra lista. Nu i kväll är den lite kortare i alla fall!
 
Jag började med att rida ut på Francesca och sedan red jag Tant på banan.  Hon hade gått sova kvar på gården i natt så vi kunde trimma lite på banan. Vi jobbade lite lösgörande och hoppade lite låga språng, sen skjutsade jag ner henne till betet igen. Planen var att tömköra Lilla grå men jag hade glömt gjorden så jag började stängsla lite i stället. 
 
Efter en fikapaus så fortsatte jag stängsla, vilket gick lite sådär eftersom tråden såklart tog slut och jag var tvungen att åka för att hämta mer men till slut så hade unghästarna en större hage och Gandalf och Szum en ny hage med en massa mat. Dessutom hann jag jobba Lilla grå i töm, väldigt fin i dag men lite laddad, och åka upp på Ica innan stängning för att köpa födelsedagskort. Gjorde ett nytt ryck på kvällen och stängslade lite till, och packade! Så nu är det några punkter kvar på att göra listan tills i morgon, sen har jag strukit en del utan att ha gjort det, som att klippa gräsmattan, det får gå ändå. Ni har vi ätit varma mackor till kvällsfika och jag ska nog sova nu så jag kommer upp och kan motionera ett par hästar innan jag åker i morgon. 
 
Tant blev visst hungrig under ridpasset och tog sig en tugga...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0