Äntligen ridläger!

Äntligen ridläger! Det är verkligen sommar när det är läger! Idag massvis med sol, och damm, bra ridning och fina hästar! Vi har haft grundridning som tema i dag. På dressyren fick de rida utan stigbyglar och en massa tempoväxlingar. På hoppningen gick de ändra galoppsprång vilket de gjorde på ett imponerande sätt, vi varierade hela tiden med att växla upp och ner så de fick verkligen rida hela tiden!  Dessutom har jag haft en massa teori så jag är alldeles hes nu!
 
När jag kom hem så var jag helt knäckt, troligen en viss del  av solen då jag bränt mig så i morgon måste jag komma ihåg solskyddsfaktor! Så det blev lite glass och sedan sov jag en halvtimme eller så i soffan innan jag åkte och red ut med Tant! Hon är perfekt att rida när man är trött och seg för hon ör så otroligt positiv och alltid lika framåt! 
 
Sen så blev det en väldigt sen middag, men jag var så sugen på spagetti och köttfärssås, och så har jag ju dessutom matlåda i morgon! Nu är klockan snart midnatt och det är tidig morgon i morgon med. I morse jobbade jag Francesca i töm innan lägret och i morgon är det Szums tur!
 
Innan dagens andra pass!
 
 
Så här ser Szum ut när jag smörjer in honom med insektsmedel mellan bakbenen. Han älskar det och lyfter även på bakbenet som en hund!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0