Söndagsrulle!

I dag har det varit full rulle hela dagen! Började direkt i morse då russet som varit uppstallad här ett par veckor åkte. Jag hade bara hunnit släppa ut hästarna innan så när de hade åkt så mockade jag och gjorde klart stallsysslorna innan en snabb frukost. 
 
Hann även rida Szum innan jobbet. I dag lade jag på hoppsadeln för första gången sen i somras, och vi red ute i snön i hagen.  Det blev rätt mycket galopp, han skötte sig och fattningarna var riktigt bra! 
 
Efter jobbet kom Mona, hon skulle prova Tant lite så jag kanske kan få lite mer sällskap. Vi red ut och jag red Clarinett, det gick strålande. Sen tog jag in de andra hästarna och Mona hjälpte mig så att jag kunde hänga lite på Gasper. Vi höll på utanför boxarna, först de vanliga övningarna och sen hängde jag på honom flera gånger. Vi gick både rakt fram och svängde åt båda håll, det största problemet var att jag och Mona skulle vara överens om åt vilket håll som var höger. Avslutade med att sitta på honom ett par gånger, först på halt och sedan gick vi några steg. Han tog allt med ro och var stencool. 
 
Efter att jag var klar med hästarna så fick jag hem ett lass med hösilage, när det var avlastat och hästarna fått nya balar i hagarna så blev det hamburgare till middag. Nu funderar jag på att avrunda med lite kaffe och gårdagens kaka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0