Söndag!

I dag var det äntligen lite bättre temperatur och min bil startade igen, visserligen efter 2 timmar med kupevärmaren under motorhuven.
 
Jag red Spira innan jobbet, vi började rida upp den slinga som jag brukar ha i sommarhagen bakom gästhuset. Brukar trampa upp en slinga där som jag kan rida även de lite stökiga hästarna,  helst ska det vara så mycket snö stt det tar tvärstopp om de hamnar utanför det upptrampade så man kan styra ut dom där om de stökar. Men än så länge är det för lite snö och fortfarande is under på några ställen, men jag och Spira har i dag börjat trampa upp och fast den i alla fall. Blev några varv i skritt och trav i dag och sedan en skrittrunda runt gården.
 
Efter jobbet kom det en häst, ett russ som ska stå uåpstallad i några veckor tills han fått ett mer permanent boende. Sen tömkörde jag Szum på banan, vi tyckte nog båda att det var roligt att komma igång igen efter kylan och nu är underlaget på banan riktigt bra igen. Nu är alla hästar inne och jag väntar på mat,  blir kebabtalkrik för ingen orkade laga något.  Sen middag som vanligt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0