Plusgrader!

Ja ha så var det plusgrader! Måste säga att et svänger fort!
 
Jag började med att longera Gasper. Lade upp det lite annorlunda i dag och började i det svårare varvet, medan vi båda hade energin på topp. Och det var nog ett bra drag för det gick mycket bättre i dag, sen tog vi bara några varv i det lättare varvet innan vi fortsatte med att göra förberedande uppsittningsövningar och pallträning. Sen jobbade jag Chokladen lite, hon fick jobba lite på gården och sedan gick vi ner till boxarna och borstade henne. Förstår inte varför alla hästarna ska börja busa i alla hagar när jag tar ut Chokladen? De måste tycka det är spännade och roligt när hon går ut. Sen in för några snabba mackor innan jag red ut Tant, vi galopperade i snön i skogen och gissa om Tant var nöjd med det?
 
Red Szum sist, på banan. Han började med att vara fokuserad på allt utom mig, han kollade in vad hästarna gjorde i hagarna, om det skulle rasa snö från något träd och annat spännande men sedan skärpe han till sig och då blev han väldigt fin! Tror inte att han har gått så här bra på flera månader! 
 
Skynde mig till Nisse sen för att hinna fota Lemonaden innan det blev mörkt. Det är en som mailat och ville se nya bilder på henne, jag har ju henne på annons. Tyvärr hade solen gått ner men det blev ändå lite fina bilder.  Sen middag, på byn en sväng för att handla, mailade bilderna, tog in hästarna och sen bullbak! 
 
 Dagens bilder:
Lemonaden och hennes kompisar! 
 
Sötast!
 
 
 
Nisse körde hem hö med Sonja 
 
Trött pålle! 
 
Hampus, ardennerhingst.

Kommentarer
Postat av: Lizen

Hej hej. Hoppas allt ät bra. Bara undrar vem den där snyggingen på kortet längst upp är, den med bläs och strumpor?? Kommer inte ihåg den då jag var förbi sist... jag är ju aaaningens svag för mörka pållar med fin bläs..... ☺

Svar: Det är Clarinetts lillebror, Zansibar. Han är efter Zuidenwind och undan Zackette, men han är såld och flyttade i fredags. När du var här stod han nog i samma box som Lemonaden!
Pernilla Engström

2016-02-01 @ 09:29:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0