Magisk ridning!

I kväll var det verkligen magiskt att rida! -14 grader, gnistrande nysnö och en häst som var som smör, då är det inte bara roligt att rida utan helt fantastiskt!
 
Annars tillbringades dagen på Ica. När jag kom hem så började jag med ett mindre projekt att bryta mig in i källaren under gästhuset, dörren hade frusit fast och jag behövde in där för att kunna dra ur en kontakt till en sladd som var trasig och därmed gjorde att säkringarna gick. Jag börjar bli proffs på att byta säkringar, är det inte bilen så är det i huset. Det gick i alla fall smidigt att ta sig in där så nu är säkringen bytt, känns bra att ha frostvakten igång nu när det ska bli kallt i veckan. 
 
Sen red jag Spira och det var hon som bjöd på denna fantastiska känsla. Hon var fin direkt närjag började rida och hon var verkligen som smör i munnen. Vi jobbade med bogen in och att kunna lossa henne med lite framåttänk. Visserligen försvann lite av magin när vi kom till galoppen, äntligen var underlaget så pass bra att jag vågade mig på lite fattningar i alla fall och där tog det ett tag innan vi hittade varann men det kommer nog det med. Guldstjärna får hon i kväll i alla fall!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0