Lugn onsdag!

Lugn dag i dag, behövs nog det med!
 
Började med Chokladen,  i dag med en annan plan än igår. Jag hade kedja (över nosen) och longerlina, har lösa kedjor som man lätt kan koppla på det grimskaft man vill ha eller som i dag på longerlinan. I stället för att ta ner henne till stallet så gick vi upp på banan, där har hon inte varit förut, vi gjorde en massa halter, tränade att backa och hon fick gå lite på volt runt mig. Och hon gjorde allt exemplariskt, helt utan den kaxighet som var igår!
 
Sen red jag och Elise ut med Tant och Gandalf, in för fika och sedan red jag Szum. Var ju mer än två veckor sedan sist jag red, han har nog spänt sig en del i kylan och det var inte förrän igår han såg riktigt bra ut på töm, innan har han gått och håll sig lite och det gjorde han även när jag red i dag. Sen släppte han lite eftersom och jag avslutade när han kändes bra i traven. 
 
Avslutade med att ta in Gasper,  borsta honom och jobbade honom litegrann vid hand utanför boxarna. Provade även ett par sadlar, jag ska börja med att använda Tants sadel, min Ordo Equester Roma, den tycktes ligga still i skritt i alla fall, den sadeln är suverän för den ligger bra på många hästar och är dessutom skön att rida i. 
 
Resten av dagen var lugn, jag var och handlade,  griljera en skinka, lagade kycklinggryta och tagit in hästarna. Ja jag griljerade skinka! Fick tag på en utgången/kort datum som nu är griljera,  kändes lite konstigt eftersom jag samtidigt plockade ner adventsgrejerna hos Nisse. Lite bakvänt liksom!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0