Kallt igen!

Och så var det kallt igen! Jag längtar verkligen till sommaren nu!
 
Det har i alla fall varit en lugn dag. Förmiddagen gick åt till fakturering och annat kontorsjobb, sen red jag Spira på banan. Det gick rätt bra trots kylan, jag höll värmen bra och även om jag könde att det blev jobbigt åt luftrören när jag fick jobba lite mer så fungerade det. Jag hade ett ländtäcke på Spira och hon verklade då inget bekymrad över kylan, hon var som vanligt fin att rida och nu börjar vi hitta timingen i fattningarna också. 
 
Efter ridningen åkte jag en sväng till Nisse, han var i väg och verkade föl så jag var dit och eldade, rastade hundar och tog in några hästar som skulle in tidigare. Sen tillbringade jag kvällen på ridskolan. Jag börjar få lite kläm på hästar och ryttare men det är lite speciellt med ridskola och det kommer ta ett tag innan ajg är inne i det igen.
 
Nu är hästarna inne, det brinner i pannan igen och jag ska fixa mig lite varma mackor. Hå¨ll tummarna att det är lite varmare i morgon, det var -27 uppe på ridskolan i kväll, och att min bil startar när jag ska på Ica!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0