Fastsnöad!

I dag har det vräkt ner snö hela dagen! Jag har haft tur och fått gömt mig inne på Ica men det är inte alltid så lätt det med!
 
Jag skulle få en ny häst i dag och samtidigt skulle två åka, Midas och Francesca. Han skulle komma på eftermiddagen men pga av vädret och andra omständigheter så blev klockan nästan kväll, jag hade, som tur var, Nisse som back upp och hjälp. Och det var väl tur, för även om min gård var skottad i morse så var det väldigt mycket snö igen och han fastnade med släpet i min backe. Nu löste det sig ju eftersom Nisse hämtade traktorn, och jag hade ju verkligen inte kunnat göra något åt det, men det är lite jobbigt att sitta i kassan på Ica och inte kunna hjälpa till! Visst är det typiskt att det alltid ska vara skitväder närdet ska komma hästar hit? Mion gård har varit fint skottad och sandad hela vintern utom på juldagen när Spira kom (blankis och regn), igår när russet om och så i kväll...
 
Hästen som har kommit heter Gasper, han är 3,5 år (född på hösten), baskjir och hingst. Han ska ridas in och tränas inför hingstpremiering och bruksprov i vår. Det ska bli väldigt spännande! Han visades i fjol med 40 poäng så det är ingen dålig häst alls, dessutom har han varit helcool i kväll. Han gnäggade någon gång när jag tog in hästarna, men jag tror nog att Gandalf gnäggade mer... Han vrkar cool och obrydd och det är bra.
 
Jag red Spira lite på kvällen, men det var så mycket snö på banan att vi bara red lite lugnt jobb i skritt och trav. Det är inte längsen jag önskade snö till banan och redan är det för mycket, nu har jag beställt skottning och det tror jag kommer bli jättebra!
 
Det här är en väldigt suddig bild på Gasper och hans ägare på premieringen i fjol!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0