Solenergi!

I dag har jag tankat massor av energi! En ganska lugn dag hemma och så sol på det! Även om det var kallt i morse så blev det snabbt bättre bara solen kom fram, lite känsla av vårvinter ute i dag!
 
Efter att ha gjort stallet på morgonen så ägnde jag lite tid åt att fakturera och diska innan jag gick ut och red i solen. Först ut var Gasper, vi fortsatte i hagen och i dag blev det ett flertal travsträckor. Det går ju som en dans så i morgon väntar nya utmaningar! Sen fick även Szum gå i samma hage men med en massa galopp för hans det, det gick också bra även om jag satt rätt löst en gång när han tog ett stort oplanerat skutt! Clarinett fick gå på banan, hon hade lite småfyr för sig i dag. Jag tror det satt kvar lite sen våran älgträning i söndags, vet inte om hon kom på något då eller om det satt kvar lite spänning men efter en stund med väldigt lätta krav och bara skritt och sedan trav runt spåret så släppte hon och var som vanligt. Avslutade med att rida ut Tant, hon fick trampa upp lite stigar. Först i skogen ovanför gården när det var rätt tungjobbat och sedan red vi galoppintervaller på slingan jag har upptrampad men som hade snöat igen nu.
 
Sen var jag upp till biblioteket och lånade några böcker, nämligen ett gäng barnböcker! Självklart är det hästböcker! Det är böckerna om Amanda somjag även tidigare har använt som inspiration och tips när jag har jobbat på ridskola och haft barnlektioner, dom är faktiskt jättebra! Stannade och fodrade Nisses hästar på hemvägen, han har varit på marknad i Röros! Sen middag och i väg på en lektion. Nu är hästarna inne och jag borde sätta mig med planering eller annat nyttigt men jag tror inte jag orkar det så i stället blir det nog lite tv och sen sova!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0