Konstig onsdag!

I dag har det varit en konstig onsdag, inte alls som det brukar!
 
Först jobbade jag på Ica på förmiddagen, det brukar jag ju inte slla göra. På onsdagar skickar vi varor till pensionärer och ålderdomshemmet på byn, jag som aldrig brukar göra det tycker att det är minst sagt rörigt...
 
Vid lunch slutade jag, åkte hem, åt lunch och sedan i gång med ridningen! Först ut var Gasper, i dag satt jag upp vid stallet och red honom på slingan i sommarhagen. Nytt ställe där han inte varit förut och lite längre slinga, han var väldigt pigg i dag men skötte sig utmärkt. Sen red jag dressyr med Szum ute i snön, det tyckte han var jobbigt och ganska onödigt men efter att vi kämpat oss igenom några fattningar så blev han väldigt fin i traven! Clarinett fick gå på banan, ville kolla lite om hon tänkte trassla i dag med. Hon var bättre i dag men provade lite smågrejer, kanske är det någon liten testperiod på gång? Tror dessutom att hon är brunstig! Avslutade sedan med att tömköra Gandalf.

Nu ska jag åk aoch hälsa på en kompis innan intag av hästar. Även i morgon väntar en halvdag på Ica, ganska skönt att bara jobba till lunch tycker jag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0