Knäckt!

Blev inget bloggat igår, jag var helt knäckt när jag kom hem. Funderar om det fortfarande sitter kvar lite efter förra veckans influensa eller om det är något nytt på gång för jag är inte helt pigg i dag heller!
 
Igår jobbade jag på Ica på förmiddagen, sen hem för lunch, ombyte och planering innan ridskolan. Jag hade hästlekis igår för första gången och det var lite spännande! Fem barn ui åldern 4-6 år lössläppta i stallet kan ju gå precis hur som helst men både jag, hästarna och barnen var oskadda när vi varklara. Nästa vecka blir det ännu mer spännande för då ska de även rida! 
 
På väg hem från ridskolan stannade jag på ett möte som klubben hade om vårens tävlingar och träningar, och så var jag in med kaffe hos Nisse som inte hade hunnit köpa under dagen (och inget kaffe=kris!). När jag väl kom hem så togjag bara in hästarna och ramlade sedan ner i sängen direkt. Hoppade över allt annat som borde gjorts men de var nog lika bra för jag var så trött att jag knappt höll mig ståendes. Nu väntar en dag på Ica!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0