Tandläkarskräck!

Jag måste erkänna att jag lider av en viss tandläkarskräck. Så pass att jag endast varit dit en gång på sådär 15-16 år (för två år sedan, då i tron att jag tappat en del av en tand dom sen visade sig vara tandsten). Det blir inte bättre av att inte gå dit kan man ju säga, men det är ju inte så att man vill gå dit när man får panik av borren. I dag har jag i alla fall varit dit.
 
Dock började jag dagen med att jobba hästarna, i fag med lite störning och miljöträning då elektrikerna var och fixade elen i den nya lösdriften, som ju är  precis bredvid banan. Jobbade Szum och Lilla grå i töm och sen longerade jag Chokladen, och gjorde lite uppsittningsövningar. I dag hängde jag på henne på halt, förhoppningsvis har jag lite hjälp nu så jag kan hänga lite mer på henne.
 
Sen var det bara att svida om och åka till tandläkaren. Eftersom jag varit så sjuk i höst med ont i munnen, huvudet och bihålorna så tog det lång tid innan jag insåg att jag även hade tandvärk. Som sagt är det inte bra att inte gå till tandläkaren så det kommer bli några besök nu, fy och ush men jag överlevde i dag i alla fall. På hemvägen hade jag två lektioner, sen gick luften ur mig när spänningen släppte så det blev bara middag fixad och sen inget vettigt.
 
I morgon har jag mycket att hinna med så nu gäller det att ladda om!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0