Skitväder de luxe!

I helgen var jag så taggad att dra igång vinterträningen med hästarna, men med gårdagens plusgrader, blåst och blankis överallt så är den känslan helt borta!
 
Igår var ju på Ica, vilket ju är lika bra när det bara är skitväder. På kvällen jobbade jag bara Pavel lite vid pallen, hängde och grejade lite men tordes inte göra så mycket pga underlaget. Nu vill jag ha en halvmeter snö så ska det här nog bli bra!
 
I dag började jag med att jobba Szum i töm i en hage, dock en annan än den jag använde förra veckan för där är det också is nu. Där var det riktigt bra underlag och det blev ett bra jobb. Red ut Tant och i skogen var det också snö så vi kunde galoppera lite!
 
Sen kom veterinären och tittade på Rickys sår, samt vaccinerade mina hästar. Är ju lite stök då de är utspridda i olika hagar men det gick bra ändå, även om Clarinett nog hade kunnat tänka sig två sprutor bara för att få lite mer uppmärksamhet! Chokladen hade jag tagit in så när veterinären hade åkt så borstade jag henne lite innan hon fick gå ut igen, planen var att sätta igång henne igen denna vecka men nu tror jag att jag väntar in lite bättre underlag.
 
Och så fick även Pavel jobba lite i töm i samma hage som Szum tidigare. Vi jobbade med inramningen, styrningen och övergångar. Sen ansåg jag att jag var klar med hästjobbet för i dag och tog i stället och bakade lussekatter! Nu i kväll blev det ju såklart lite stallpyssel både hos mig och Nisse men nu är det klart och jag kan sova lite igen! Eftersom jag har det ganska lugnt i morgon när mina hästar är nyvaccinerade så tog jag visst på mig lite jobb på Ica i stället!
 
Solen tittade fram i dag också!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0