Ridchock!

I dag har jag chockat kroppen, och mig själv, med att jobba 6 hästar, och mer eller mindre suttit på alla! Känns bra efter alla dagar som jag knappt hunnit med dom!
 
Först ut var Szum, han spände till sig på slutet och studsade ett par gånger, men innan dess kändes det väldigt bra. Jag vet att han behöver jobba lite mer och det kommer bli bättre allteftersom nu. Sen red jag Clarinett som ju inte är riden sedan dressyrträningen i början av december, och det kändes riktigt bra. Vi joggade lite, red några övergångar och ett par fattningar, inget avancerat men känslan fanns kvar. Nu blir det löshoppning i helgen och sedan ridning i skogen till veckan. Jobbade även Pavel, longerade och gjorde uppsittnngsträning. I dag var han dock lite okoncentrerad, vet inte om det var för att vi var på banan eller om det bara var en sån dag men jag kan konstatera att han tolerar betydligt mycket mer nu. Eftersom han hade lite svårt att stå stilla i dag så hoppade jag en gång upp i stigbygeln i farten, det hade aldrig gått för någon vecka sedan, men nu proade jag bara honom efter att jag stod i stigbygeln och han stannade lugnt. 
 
Sedan lunch, med risgrynsgröt och lite paus, innan jag red ut en sväng med Tant. Hann även rida Lilla Grå på banan innan jag fick besök. Och det var ett av de bästa passen med henne i höst, trots att jag inte suttit på henne på nästan två veckor! Vi gjorde inget avancerat men hon bjöd och det gick att jobba traven också! Kanske det släpper med henne nu?
 
Ganska precis när jag var klar med henne så kom en kompis som bor söderut och som är hemma över jul. Hon fick då givetvis hjälpa mig med Chokladen, så nu är hon hängd på i skritt och jag har haft benet över ryggen, men inte suttit direkt, men en bra bit på väg i alla fall!
 
Sen blev det såklart fika och surr resten av kvällen! Nu är det bara att ladda upp inför jobb på Ica hela nyårshelgen!
 
Från dagens ridning på Clarinett, som jag har saknat att rida henne!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0