Onsdag!

10 dagar till julafton, det går fort nu!
 
Jag började med lite annat stök på morgonen, bandagebyte på Ricky, var och släppte in en av Nisses hundar och skrev fakturor. Nisse har varit i väg och opererat sitt knä som han skadade i somras, så nu blir det lite extra jobb för mig några dagar men förhoppningsvis bättre sen!
 
Red Szum först, på banan som fungerar bra i skritt och travjobb för de som är skodda. Han kändes som vanligt, vilket är bra när han är så lite riden! Sen longerade jag Chokladen, då underlaget var lite lurigt för henne som är barfota så vi gjorde mest lite övergångar trav-skritt-trav och sedan uppsittnngsövningar. Känns bra att vara igång med henne igen! Sen jobbade jag Lilla grå i töm ute i hagen, fokus var på hur hon använde ryggen och hon blev riktigt fin på slutet. 
 
Efter en snabb fika så red jag Tant, i den dressyrsadel som jag hade tänkt sälja, alltså Szums gamla. Men nu tror jag att jag behåller den, generellt är jag emot att sälja sadlar (för jag behöver dom förr eller senare och de är sällan man får igen pengarna) och den kändes helt okej att rida i, dessutom tror jag att den kan passa på Lilla grå sen. Hann bara skritta fram Tant så kom elektrikerna för att kolla på vad som skulle göras på lösdriften, vi visade dom och sedan joggade vi lite på banan. 
 
När jag var klar hemma så åkte jag till Nisse, som hade överlevt operationen, och jag och Nisses son mockade och släppte in hans hästar. Efter lite middag så nattade jag mina hästar och i samband med det så jobbade jag Pavel. I kväll gick vi flera varv runt pallen, och flera upp och avsittningar. Förut var det stora problemet att starta honom och få honom att gå framåt utan ledare, nu är han så ivrig att jag nog måste träna lite på att stå stilla och vänta! Ett bra tecken!
 
I morgon är det full fart så det är nog bara att sova nu!
 
Utsikten från Szum i dag!
 
Och Chokladen efter dagens jobb!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0