Julbord!

Det var en intensiv men produktiv dag igår!
 
Först släppte jag ut Nisses hästar innan jag fixade mina egna. Red sedan Szum först, växlade fyrkanten och volter, och diagonaler med lite sidvärts. Det känns rätt okej även om han är lite stum i kroppen och det fattas fortfarande några växlar i traven. Sen red jag Lilla grå, tyvärr är det lite för halt för att trava med ryttare när hon inte har bakskor så vi jobbade i skritt. Volter, vändningar och sidvärts, hon kom upp med ryggen men är för kort i halsen, men det löser sig nog när vi kan börja travjobba mer. Pavel tömkörde jag i hagen, han visade på en hel del attityd, vilket egentligen är bra eftersom han inte visat känslor och eget tyckande så mycket. Men jag hade att göra när jag jobbade honom, vilket ju var bra för då frös jag inte i alla fall!
 
När vi var klara så hade pappa kommit med ved! Efter att veden var inkastad så hjälpte han mig att koppla in min nya värmebalja och laga den som hästarna hade ryckt av sladden på. Det tog lite längre tid än tänkt men till slut kom jag i väg med Ricky. Han körde jag hem till sin ägare igen, såret har läkt fint och förhoppningsvis får han börja gå ut i hagen redan i helgen. 
 
Sen var det snabba bud att duscha och byta om inför julbord med Ica. Det var jättebra julbord men jag var såklart för hungrig och åt för snabbt, och blev då tokmätt! Gott i alla fall. Sen nattade jag och tog in både mina och Nisses hästar, som tur var slapp jag mocka hos Nisse för det hade hans son gjort!
 
Nu ny dag och Ica väntar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0