Istid!

Alltså, det är inte roligt nu! Visserligen är det bättre än befarat, en hage som är riktigt hal och en av vägarna på gården, resten är ändå okej. Men roligt är ddt inte! Dessutom är det ju inte så kul ändå så här års när det knappt hinner bli ljust på dagarna, i alla fall känns det så! Hur som helst så gäller det att stå ut över jul och nyår, sen brukar det bli lättare!
 
Igår efter jobbet så jobbade Pavel lite och hjälpte Nisse med att fidra hans hästar och kalvar. I dag började jag dagen med att mocka och spåna lösdrifterna och att mocka ut Rickys box ordentligt, nu är den redo för ny gäst, inte för att det är någon på ingång men ändå. Sen jobbade jag Szum i töm, banan var ganska bra och han var rätt laddad. Tant red jag ut, sen en kort lunchpaus innan jag jobbade Pavel och Lilla grå i töm. Fungerade med travjobb på banan trots att ingen av dom är skodd runt om, men Chokladen fick stå över i dag för det är alldeles för halt utanför hennes hage. 
 
Sen mockade jag Nisses stall, han var på Hammarn i ärenden och köpte med sig kebab till mig hem. Resten av kvällen gick åt hos en kompis som fyllde år, blev mycket fika, folk och surr. Inget julgodis gjort i dag heller, men sent blev det i vanlig ordning! Nu är det jobb fram till jul som gäller!
 
Nyfiken Lemonad som håller koll på matte när jag mockar och stökar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0