Födelsedag!

Så då var det dags igen, ett år äldre! Jag har ju sagt att jag ska ha ett ridhus när jag fyller 40, och att jag ska ha mitt 40års kalas där, och ska jag uppfylla det så är det nog dags att dra igång för det är inte så många år kvar!
 
Lite nytta har jag gjort i dag i alla fall. Började med att rida Szum med samma upplägg som igår, gick rätt bra så nu vill jag ha ett bra underlag så vi kan köra ett mer ordentligt pass! Fortsatte sedan med Lilla grå, även henne longerade jag först och satt sedan upp och skrittade lite. Nu har det ju gått en månad sen sist jag satt upp, det gick bra men vingligt! Avslutade med att tömköra Pavel ut i skogen, bra träning för honom som haft lätt att få panik, att få klämma sig in mellan och under träd och runt stubbar, dessutom bra koncentrationsträning!
 
Sen åkte jag i väg och hade en lektion och på hemväg köpte jag med pizza! Nu har jag haft en lugn kväll med först pizza till middag och sen tårta, paj och gäster i kväll! Kommer nog inte behöva äta något i morgon!
 
Klent med bilder i dag men Charmonix fastnade på en bild i alla fall!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0