Tröttonsdag!

I dag har jag varit helt slut och trött hela dagen! Äntligen är det kväll och jag får sova!
 
Uppe tidigt i morse och åkte med Räkan och Dajmen 5.45 för att dräktighetskolla. Då hade vi ändå ägnat en stund åt att lasta, fölis var inte alls sugen på att åka transport och galopperade runt gården och hoppade även in i hagen igen! Till slut fick Nisse lyfta in henne och jag kunde åka! Räkan var dräktig och Dajmen skötte sig exemplariskt på bortaplan, där klev hon in i transporten direkt! Sen lastade jag av dom hos Nisse så får de gå där ett tag. 
 
Jag var så trött när jag kom hem så jag sov en timme på soffan. Förstår inte att jag blir så trött när jag kör bil nu, det är lite otäckt. Sen drog jag igång med hästarna. Började med Lilla grå i töm, hon blev sparkad igår och jag ville kolla henne. Ingen hälta, ingen svullnad, ömhet eller värme så det är nog bara att köra på. Tömkörningen med henne nu handlar om att trimma de högre växlarna och hitta den låga formen. Sen red jag ut en liten sväng  med Clarinett innan jag åkte tillbaka till gården och red Rauen. Han fick skritta en sväng i skogen, svänga runt träd, och sedan jobba lite på banan med galoppjobb.
 
Sen middag och i väg på lektion. Och nu får jag strax sova igen, äntligen! Trots timmen på soffan så har kag varit trött hela dagen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0